Lateral Thinking

This puzzle is called Lateral Thinking. Scroll down slowly and be honest to yourself.
Think like a wizard . . .
      

 

 

        man
Q1. ———

       board

Ans. = man overboard
Okay, let’s see if you’ve got the hang of it.

 

 

 

         stand
Q2. ————
             i

Ans. = I understand
OK . . .
Got the drift ?
Let’s try a few now and see how you fare ?

 

 

 

 

Q3. /r/e/a/d/i/n/ g/
Ans. = reading between the lines

 

 

Q4.      r
          road
           a
           d

Ans. = cross road
Not having a good day now, are you ? Redeem yourself.

 

 

 

Q5. cycle
       cycle

       cycle

Ans. = tricycle
Not easy to figure out ha!
            

 

 

 

            0
Q6. ———

          M.D.

          Ph.D.

Ans. = two degrees below zero
C’mon give it a little thought! !
    

 

 

          knee
Q7. ————

           light

Ans. = neon light
( knee – on – light )
U can prove u r smart by getting this one.

 

 

 

 

          ground
Q8. ———— —

    feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground
Oh no, not again ! !

 

 

Q9. he’s X himself
Ans. = he’s by himself
Now u messing up big time.

 

 

Q10. ecnalg
Ans. = backward glance
Not even close! !

 

Q11. death ….. life
Ans. = life after death
Okay last chance ………… ……

 

 

 

Q12. THINK
Ans. = think big ! !
And the last one is real fundoo – – –

 

 

Q13. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..
Ans. = long time no ‘C’

Advertisements

About aronnirmal

A student pursuing Masters in Compter Applications. Intrested in Linux, Computer Hardware and networking,eco-enviorment related issues and politics.

Posted on March 27, 2010, in To Think and tagged , . Bookmark the permalink. Comments Off on Lateral Thinking.

Comments are closed.

%d bloggers like this: